دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 6720 |
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶ | ارسال توسط :
77 بازدید
۰
3

به گزارش مرکزکده به نقل از خبرگزاری برنا: در دندانپزشکی مدرن، ایمپلنت­های دندانی به عنوان یک راه‌حل انقلابی برای بازگرداندن لبخند و عملکرد دندان مورد استقبال زیادی قرار گرفته ­اند.

پاسخ علم به شایعه جدید درباره ایمپلنت

 ایمپلنت­ به‌طور قابل‌توجهی زندگی افراد بی­شماری را بهبود بخشیده ­است اما نگرانی­ها و سوالاتی هم مطرح می‌شود، یکی از آنها این است که آیا ارتباطی بین ایمپلنت‌های دندانی و سرطان وجود دارد یا خیر؟ آیا این نگرانی‌ها معتبرند یا فقط شایعه هستند؟
 در این مطلب به عمق این موضوع می­پردازیم تا واقعیت‌ها را بررسی کنیم و شایعات را از بین ببریم. اگر به فکر کاشت ایمپلنت دندان هستید  یا  در مورد ارتباط بین ایمپلنت دندان و سرطان کنجکاو هستید این مطلب می‌تواند مفید و کمک­ کننده باشد.
برای دریافت اطلاعات تخصصی می‌توانید با متخصصان و دندانپزشکان شرکت بیمه دندانپزشکی دندونت تماس حاصل فرمایید. 
نظر علم درباره ایمپلنت ­های دندانی
قبل از پرداختن به ارتباط سرطان و ایمپلنت، درک اینکه ایمپلنت­ چیست و چگونه کار می‌کنند ضروری است. ایمپلنت‌ در واقع ریشه‌های دندان مصنوعی هستند که با جراحی در استخوان فک قرار می‌گیرند تا از دندان‌های جایگزین مانند تاج، بریج یا دندان مصنوعی حمایت کنند. این ایمپلنت‌ها از مواد زیست سازگار مانند تیتانیوم ساخته شده‌اند که از طریق استخوان‌سازی با استخوان فک ترکیب می‌شوند.
استئواینتگریشن یا پیوند ایمپلنت با استخوان فک، یک جنبه حیاتی در موفقیت ایمپلنت است. این فرآیند باعث می‌شود که ایمپلنت به طور محکم در استخوان فک جوش بخورد و ثبات و عملکردی مشابه دندان طبیعی را فراهم می­کند. بااین‌حال، این فرآیند همجوشی نگرانی‌هایی را در تصور عامه­ مردم، درباره­ ارتباط بالقوه آن با سرطان ایجاد کرده است.
شایعه: رابطه بین ایمپلنت و سرطان

سرطان دهانی چیست؟
برای اینکه بتوانیم مطلب را بررسی کنیم که آیا ایمپلنت باعث سرطان می‌شود ابتدا باید درباره سرطان دهانی بدانیم. 
کارسینومای دهانی، بیماری‌ای است که بیشتر کسانی که برای کاشت ایمپلنت به مطب متخصص دندانپزشکی مراجعه می‌کنند نگران آن هستند. سرطان‌های دهان، بخشی از گروهی از سرطان‌ها هستند که از آنها به عنوان سرطان‌های سر و گردن یاد می‌شود.
این گروه از سرطان‌ها شامل سرطان‌های زیر هستند:
—لب
—گونه
—زبان
—کف دهان
—کام سخت و کام نرم
—سینوس­ها
—حلق
سرطان دهان اغلب به صورت توده یا زخمی در دهان خود را نشان می­دهد که از بین نمی‌رود. کارسینومای دهانی نوع خاصی از سرطان است که از سلول‌های پوستی و بافتی دهان شروع می‌شود و آن‌ها را درگیر می­کند. این سرطان می‌تواند بسیار خطرناک باشد و به سایر قسمت‌های بدن هم سرایت کند.
چه افرادی مستعد سرطان دهان هستند؟
طبق تحقیقات حدود ۹۵ درصد از افرادی که به سرطان دهانی مبتلا می‌شوند، اغلب سیگار می‌کشند، الکل مصرف می‌کنند یا هر دوی این‌ها را انجام می‌دهند. درمان این نوع سرطان به شرطی که در مراحل اولیه تشخیص داده شود و در همان زمان نیز شروع شود، بسیار موفقیت‌آمیز خواهد بود.
اما چون در مراحل اولیه علائمی ندارد و اغلب مردم معمولاً معاینات دندانی را جدی نمی‌گیرند، همیشه به موقع تشخیص داده نمی‌شود. طبقِ تحقیقات ، سالانه حدود ۶۰ هزار نفر در جهان به آن مبتلا می‌شوند پس طبق این آمار، خطر ابتلا به آن پایین است اما این به معنی آن نیست که خطرِ ابتلا به آن را جدی نگرفت.
آیا التهاب لثه و کارسینومای دهان یکی هستند؟
یکی از عوارض نسبتاً نادر پس از جراحی ایمپلنت دندان، التهاب لثه است. بیمار در این حالت دچار التهاب و تورم در بافت لثه می‌شود و بافت نرم لثه، سفت‌وسخت می‌شود. در چنین شرایطی بعضی از افراد به غلط تصور می‌کنند که مبتلا به سرطان یا کارسینومای دهانی شده­اند که این تصورکاملا اشتباه است.
بسیاری از افراد با توجه به سابقه سرطان در خانواده­، سبک زندگی سالمی را دنبال می­کنند و با توجه اینکه ممکن است که مستعد چنین بیماری‌ باشند از ایمپلنت می‌ترسند و اغلب از دندانپزشک می‌پرسند که آیا ایمپلنت باعث سرطان می‌شود؟
معمولاً کارسینومای دهانی با التهابِ لثه پس از ایمپلنت اشتباه گرفته می‌شود. این موضوع وقتی است که بافت نرم لثه تحریک می‌شود و استخوان شروع به جذب ایمپلنت در بدن می‌کند. این موضوع شایع نیست و راه‌های زیادی برای درمان آن وجود دارد. محققان بر این باور هستند که گاهی همین التهاب به اشتباه به عنوان کارسینومای دهانی و بالعکس تشخیص داده می‌شود که در نتیجه باعث شایعاتی راجع به رابطه ایمپلنت و سرطان می‌شود.
شایعات و باورهای غلط در مورد ایمپلنت که باعث سرطان می‌شوند در سال‌های اخیر منتشرشده است. این ترس ها اغلب ناشی از درک نکردن فرآیند ادغام استخوانی است. برخی از افراد نگران هستند که ادغام ایمپلنت تیتانیوم در استخوان فک ممکن است رشد غیرطبیعی سلولی را تحریک کند و منجر به توسعه سرطان شود.
بااین‌حال، پرداختن به این نگرانی‌ها با حقایق علمی ضروری است. هیچ مدرک قابل‌توجهی برای اثبات این ادعا وجود ندارد که ایمپلنت  باعث سرطان می‌شود. در ساخت ایمپلنت‌ از مواد زیست‌سازگار مانند تیتانیوم استفاده می‌شود و محققان ایمنی آن‌ها را به طور گسترده آزمایش کرده‌اند. هزاران مورد موفقیت­آمیز ایمپلنت دندان، هیچ ارتباطی با سرطان ثابت نکرده ­است.
 دندانپزشکان باتجربه ترمیمی، به‌دقت برنامه‌ریزی و اجرای روش‌های کاشت دندان را انجام می‌دهند و بالاترین استانداردهای ایمنی و بهداشت را تضمین می‌کنند. بیماران می­توانند اطمینان داشته باشند که دندانپزشکان ایمپلنت‌های دندانی را با دقت قرار می­دهند. 
 
برای دریافت اطلاعت راجب معرفی دندانپزشکان متبحر در زمینه ایمپلنت و نیر دندانپزشکی اقساطی و دریافت بیمه دندانپزشکی می توانید با کارشناسان شرکت بنیان سلامت پاسارگاد تماس حاصل فرمایید. 
واقعیت: ایمپلنت دندان و سلامت
ایمپلنت به جای ایجاد خطر سرطان، می‌تواند به سلامت کلی شما کمک کند. از دست دادن دندان می‌تواند منجر به مشکلات مختلف سلامت دهان و دندان مانند بیماری لثه، تحلیل استخوان و مشکلات مربوط به غذا خوردن و صحبت کردن شود. ایمپلنت به پیشگیری از این مشکلات، بهبود سلامت دهان و دندان و کیفیت کلی زندگی کمک می­کند. ایمپلنت‌ها همچنین با بازگرداندن لبخند و اعتماد به نفس­تان، مزیت ایجاد زیبایی را ارائه می­دهند. هنگامی­که این عمل توسط دندانپزشک ماهر ترمیمی انجام می‌شود، نتیجه کار، مجموعه دندانی با ظاهر طبیعی و عملکردی مشابه دندان طبیعی است.
عامل حیاتی در موفقیت‌آمیز بودن ایمپلنت
انتخاب دندانپزشک ترمیمی مناسب هنگام در نظر گرفتن ایمپلنت دندان بسیار مهم است. این متخصصان نقش مهمی در تضمین ایمنی و موفقیت پروسه ایمپلنت شما دارند. آنها دانش، تجربه و دسترسی به تکنولوژی روز را دارند تا این روش را با دقت و دقت انجام دهند.
با در نظر گرفتن عواملی مانند تراکم استخوان، سلامت کلی و نیازها و موارد خاص موردنیازتان، معاینه کاملی از سلامت دهان و دندان شما انجام می­دهند. این ارزیابی تضمین می­کند که ایمپلنت­ های دندانی گزینه مناسبی برای شما هستند. علاوه بر این، آنها مراقبت و پیگیری جامع بعد از عمل را برای نظارت بر روند بهبودی ارائه خواهند داد.
در سلامت دندان، افسانه‌ها و اطلاعات غلط می‌تواند باعث نگرانی‌های غیرضروری شود. تصوری
که ایمپلنت­­های دندانی باعث سرطان می­شوند، یکی از این تصورات غلط است که باید رد شود. واقعیت این است که ایمپلنت­ها، زمانی که توسط دندانپزشکان ترمیمی انجام شوند، هیچ خطر سرطانی ندارند. در عوض، ایمپلنت­­ها فواید زیادی برای سلامت دهان و دندان و رفاه کلی شما دارند.
 اگر به فکر کاشت ایمپلنت دندان برای بازگرداندن لبخند خود هستید، با یک دندانپزشک ترمیمی مورد اعتماد مشورت کنید. این دندانپزشکان، شما را در طول فرآیند راهنمایی می­کنند و آرامش ذهنی شما و بهترین نتیجه ممکن را تضمین می­کنند. بنابراین، افسانه­ ها را کنار بگذارید و واقعیت را بپذیرید: ایمپلنت‌های دندانی راه‌حلی ایمن و موثر برای لبخندی سالم‌تر و شادتر هستند. بنابراین، اجازه ندهید ترس های بی‌اساس شما را از روش ایمپلنت دندانی که به آن نیاز دارید، باز دارد. با یک دندانپزشک ترمیمی واجد شرایط تماس بگیرید تا گزینه‌های شما را بررسی کند و اولین قدم را به سمت لبخندی درخشان­تر و سالم­تر بردارید.

منبع خبر: خبرگزاری برنا

    برچسب ها:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مرکزکده در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید