دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 6129 |
تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹ | ارسال توسط :
41 بازدید
۰
3

به گزارش مرکزکده به نقل از خبرگزاری برنا: نما به پوشش خارجی کلی ساختمان گفته می‌شود که علاوه بر زیبایی ظاهری، وظایف دیگری مانند عایق‌کاری، محافظت از سازه در برابر عوامل جوی و ایجاد تهویه مناسب را نیز بر عهده دارد.

بهترین نمای ساختمان کدام است؟

 انواع مختلفی از نما با مصالح و روش‌های اجرای گوناگون وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. همین موضوع باعث می‌شود تا دائما این سوال مطرح شود که بهترین نمای ساختمان کدام است؟
اگر شما نیز دوست دارید با انواع نمای ساختمان آشنا شوید و اطلاعات مناسبی در این باره به دست آورید، مطالعه این مطلب مناسب شما خواهد بود.
انواع نمای ساختمان
برای انتخاب بهترین نمای ساختمان، ضروری است شناخت کافی از انواع نما ساختمان به دست آورید. نماهای ساختمانی با استفاده از متریال مختلف و به شکل‌های متفاوت اجرا می‌شوند. همین موضوع باعث شده تا شاهد تنوع گسترده‌ای در سبک نماها باشیم. از مهم‌ترین نماهای ساختمانی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
نمای آجری ساختمان 
نمای آجری را می‌توان یکی از قدیمی‌ترین نماهای ساختمانی معرفی کرد. در این سبک از انواع اجر رنگی و ساده برای نما کردن استفاده می‌شود. هزینه مناسب، مقاومت در برابر ضربه، فشار و تغییرات جوی باعث شده تا نماهای آجری ساختمان متقاضیان زیادی داشته باشند.
این نوع نمای ساختمان را بر اساس شکل و ویژگی‌ آجرهای استفاده شده می‌توانیم به دو سبک نمای سنتی و مدرن تقسیم‌بندی کنیم. در نمای سنتی از آجرهای ساده‌تر استفاده می‌شود، در حالی است در نمای مدرن بیشتر آجرهای رنگی و طرحدار مورد هدف قرار می‌گیرند.
نمای سنگی ساختمان 
نمای سنگی ساختمان از دیگر نماهای محبوب محسوب می‌شود که به استفاده از سنگ‌های مختلف مانند مرمر، گرانیت، تراورتن و ‌… می‌پردازد. این سبک نما به دلیل هزینه مناسب و ظاهر خاصی که دارد بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد.
تنوع نماهای سنگی دست افراد را برای انتخاب یک گزینه مناسب کاملا باز می‌گذارد تا بتوانند بسته به سلیقه خود تصمیم بگیرند که می‌خواهند از سنگ‌های ساده استفاده کنند یا سنگ‌های خاص و طرح‌دار؟
نمای شیشه‌ای ساختمان 
نمای شیشه ای یکی از بهترین نمای ساختمان محسوب می‌شود که از شیشه‌های تک جداره و دو جداره با فریم‌های فلزی و آلومینیومی ساخته می‌شود. این سبک نما بیشتر به دلیل ظاهر خاص و خیره‌کننده‌‌ای که به سازه می‌بخشد، مورد توجه قرار می‌گیرد.‌ نماهای شیشه‌ای بیشتر به دلیل بهره‌برداری از نور طبیعی مورد استقبال قرار می‌گیرند.

نمای چوبی ساختمان 
نماهای چوبی یکی از گران‌ترین نماهای ساختمانی محسوب می‌شوند که به دلیل برخورداری از ظاهر گرم و صمیمی بسیار مورد توجه قرار می‌گیرند. این سبک نما بسیار لوکس است و بیشتر برای خانه‌های خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد. نیاز به مراقبت‌های ویژه باعث شده است تا بسیاری از افراد از اجرایی نمای چوبی ساختمان صرفه نظر کنند.
نمای کامپوزیت ساختمان 
لیست بهترین نمای ساختمان بدون ذکر نام نماهای کامپوزیتی ناقص خواهد ماند. نماهای کامپوزیتی، نماهایی هستند که با استفاده از ورق کامپوزیت آلومینیومی اجرایی می‌شوند. این نما به دلیل وزن سبک، استحکام بالا، تنوع طرح و رنگ و سهولت اجرا مورد استقبال قرار گرفته‌اند. جالب است بدانید که این نمای زیبا نسبت به نماهای شیشه‌ای در برابر حرارت و صدا مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهند.
نمای ترکیبی ساختمان 
نمای ترکیبی یکی دیگر از انواع نمای ساختمان است که از ترکیب دو یا چند سبک نما به وجود آمده است. این نماها ظاهری خاص داشته و از ویژگی‌های مثبت دو نمای ترکیب شده برخوردارند. باید بدانید اجرایی نماهای ترکیبی ساختمان نسبت به نماهای ساده سخت‌تر و هزینه‌ برتر است. از بهترین نماهای ترکیبی ساختمان که محبوبیت زیادی دارند، می‌تونیم به نمای چوب و شیشه اشاره کنیم.
معرفی مراحل طراحی و اجرای نمای ساختمان
طراحی و اجرای نمای ساختمان فرایندی پیچیده و دشوار است که طی چند مرحله مختلف انجام می‌گیرد. در هر یک از این مراحل مجموعه‌ای از اقدامات انجام می‌شود تا در نهایت نمای دلخواه شما اجرا گردد. مهم‌ترین مراحل اجرای نمای ساختمان به شرح زیرند:
مرحله طراحی 
مرحله طراحی نما را می‌توانیم یکی از مهم‌ترین مراحل اجرایی نمای ساختمان بدانیم. در این مرحله اقدامات مهمی مانند مطالعات اولیه برای بررسی شرایط، امکان ساخت پروژه و … انجام می‌گیرد. سپس با توجه به اهداف مشخص شده نقشه‌های سه بعدی و دو بعدی نما تنظیم می‌شود. با توجه به نقشه و شرایط آب و هوایی حاکم مصالح لازم انتخاب و طرح نهایی نما برای دریافت تاییدیه نهایی به مراجع قانونی ارسال می‌شود.‌
مرحله اجرا 
پس از تاییدیه طرح نما، مصالح مورد نیاز تهیه شده و زیرسازی‌های لازم انجام می‌گیرد. با اتمام فرایند زیرسازی، اجرایی نما آغاز شده و مطابق با آنچه که از قبل متخصصان در نقشه مشخص کرده‌اند، نماکاری انجام می‌شود.
درزگیری و عایق‌گیری 
با اتمام فرایند نماکاری ساختمان مرحله مهم دیگری به نام درزگیری و عایق‌گیری نما آغاز می‌شود. در این مرحله مهم متخصصان سطح نما را بررسی کرده تا ایرادات را یافته و در صورت نیاز درزگیری و عایق‌گیری را انجام دهند. جالب است بدانید عایق‌گیری‌های صوتی و حرارتی نیز در این مرحله مهم انجام می‌شود.
بهترین نمای ساختمان 
بهترین نمای ساختمان از نظر هر کس متفاوت است. با این وجود بیشتر افراد نماهای شیشه‌ای را به دلیل ظاهر زیبا، امکان نورپردازی محیط و همچنین استحکام بالا در برابر رطوبت و تغییرات دمایی بهترین می‌دانند. نماهای شیشه‌ای انواع مختلفی دارند که از بهترین و زیباترین آن‌ها می‌توانیم به نماهای شیشه‌ای اسپایدر اشاره کنیم. این دسته نکته‌ای شیشه‌ای نسبت به نماهای شیشه‌ای معمولی در برابر ضربه و فشار مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهند، به همین دلیل نیز توانسته‌اند محبوبیت بالاتری به دست آورند. البته خوب است این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اجرایی نماهای شیشه‌ای اسپایدر کاری سخت و دشوار است و فقط افراد حرفه‌ای می‌توانند از عهده آن برآیند.
هزینه طراحی و اجرای نمای ساختمان 
هزینه طراحی نمای ساختمان را فاکتورهای مختلفی مشخص می‌کند. اینکه شما چه سبک نمایی را برای اجرا انتخاب کنید، چه مصالحی تهیه کرده و از کدام تیم برای اجرایی کمک بگیرید، فاکتورهایی هستند که به طور مستقیم بر روی هزینه پروژه تاثیر می‌گذارند. از دیگر فاکتورهای اثرگذار بر هزینه طراحی و اجرای نمای ساختمان می‌توانیم به سختی پروژه، متراژ و ارتفاع محیط و … اشاره کنیم.
توجه داشته باشید که هزینه لازم برای اجرایی پروژه‌های سخت‌تر و اجرایی نماهای خاص‌تر و پرطرفدارتر بیشتر است. البته با کمک تیم‌های حرفه‌ای که در این زمینه فعالیت می‌کنند، می‌توانید هزینه‌های خود را به طور قابل توجهی کاهش دهید. کات کن یکی از این تیم‌ها محسوب می‌شود که با داشتن تیمی مجرب و حرفه‌ای امکان اجرایی انواع نما با هزینه‌ای مناسب را دارد. 
نتیجه‌گیری 
در این مطلب به معرفی انواع نمای ساختمان پرداختیم و گفتیم که کدام سبک نماها به عنوان بهترین نمای ساختمان شناخته می‌شوند. حالا زمان این است که تصمیم بگیرید با توجه به بودجه و هدفی که از نما کردن ساختمان دارید، یکی را انتخاب کنید. پس از انتخاب سبک نمای دلخواه خود، مرحله سخت‌تری پیش روی شما قرار می‌گیرد. بایستی در این مرحله کارشناسان باتجربه‌ای را انتخاب کنید که به بهترین نحو ممکن ساختمان را برایتان نما کنند.
این مطلب حاوی تبلیغات می باشد

منبع خبر: خبرگزاری برنا

    برچسب ها:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مرکزکده در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید