شنبه, ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-02-01
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 13203 |
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲ | ارسال توسط :
2 بازدید
۰
می پسندم

به گزارش مرکزکده به نقل از ایلنا:

پدرام سعادتمند، مدیرعامل برند “وینزو” و عضو هیئت‌مدیره برندهای پوشاک کشور، اعلام کرد که انجمن برندهای پوشاک کشور احتمالاً در اوایل سال ۱۴۰۴ به مقوله مطالعات بازار ورود خواهند کرد. «هم‌اکنون ۱۵ برند برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کرده‌اند.

تحقیقات جامع بازار پوشاک در راه است

به گزارش ایلنا؛  پدرام سعادتمند، مدیرعامل برند “وینزو” و عضو هیات مدیره برنده‌های پوشاک کشور، در توضیح سابقه این مطالعات گفت: در سال ۱۴۰۱ تحقیقات جامع بازار برای اولین بار به سفارش انجمن توسط یک شرکت خصوصی انجام شد که ۱۶ برند در آن مشارکت داشتند. این مطالعه شاخص‌هایی مانند آگاهی برند، میزان توسعه و استقبال بازارهای مختلف را بررسی می‌کرد.

لزوم مطالعات جامع و صنعتی بازار

سعادتمند با تأکید بر هزینه‌های بالای تحقیقات گسترده در سطح بازارهای متنوع کشور اظهار داشت: این مطالعات نیازمند صرف وقت و تخصص بالایی است که شامل انواع نظرسنجی‌ها، مصاحبه‌ها و تحلیل‌های تخصصی می‌شود. به همین دلیل، ممکن است یک برند به‌تنهایی قادر به تأمین هزینه‌های آن نباشد.

وی افزود: البته الان برندها به تنهایی مطالعات خود را دارند،در مورد موضوعاتی چون چه توسعه‌ایی انجام دهند، در چه زمینه‌هایی پیشرفت کنند و با باشگاه مشتریان خود در تعامل هستند و اینکه محصول چطور بهتر شود، خدمات چه ظرفیت‌هایی دارد و اینکه قیمت‌گذاری برای مشتری قابل تحمل است، همه این‌ها جزییاتی است که برندها در سطح سازمانی خود انجام می‌دهند اما مطالعه بازار گسترده و جامع با توجه به اینکه اکثر برندها در اسکیلی قرار دارند، با توجه  به چالش‌های مازادی که باعث می‌شود که بهای تمام شده کالا بالاتر برود و در عین حال ماجراهای تعزیرات در کنار هزینه بسیار وقت و تمرکز ما را هم می‌گیرد، از شرایط متفاوتی برخوردار است.

همکاری با سازمان مدیریت صنعتی

مدیرعامل “وینزو” با اشاره به مطالعات انجام‌شده در سال ۱۴۰۱ توسط انجمن برندهای پوشاک گفت: در آن زمان من عضو هیئت مدیره انجمن برندهای پوشاک کشور نبودم، اما خروجی این مطالعات به ما رسید. این بار قصد داریم با همکاری سازمان مدیریت صنعتی، مطالعه‌ای رسمی‌تر و قابل استنادتر انجام دهیم تا برندها بتوانند جایگاه و پیشرفت خود را به‌طور رسمی نسبت به جایگاه خودشان بررسی کنند.

وی در ادامه افزود: در سال ۱۴۰۲ برخی برندها درخواست انجام این مطالعه را داشتند، اما به دلیل فاصله کم با تحقیقات قبلی، تصمیم گرفتیم در زمان مناسب‌تری این کار را انجام دهیم. اکنون فرصت خوبی فراهم شده تا این مطالعه به‌صورت جامع و صنعتی و با مشارکت تعداد بیشتری از برندها اجرا شود.

 نتایج مورد انتظار از مطالعات بازار

عضو هیات مدیره انجمن برندهای پوشاک کشور تأکید کرد که اطلاعات به‌دست‌آمده از این تحقیق، قابل استفاده و تحلیل در سازمان‌ها خواهد بود و تصمیم‌گیری‌های برندها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. او افزود: این مطالعه می‌تواند به برندها کمک کند تا راهکارهای بهتری برای توسعه کسب‌وکار خود مبتنی به خواسته واقعی مخاطبین بازار هدف و رفتارهای مشتری پیدا کنند و شاید مهم‌تر از انتخاب‌های نامناسب جلوگیری شود. در بسیاری از موارد، برندها بدون بررسی دقیق وارد شهرها، مراکز خرید و بازارهایی می‌شوند که ممکن است مناسب آن‌ها نباشد.

نحوه مشارکت برندهای دیگر

در پایان پدرام سعادتمند در پاسخ به نحوه اطلاع‌رسانی و مشارکت برندهایی که در جریان این مطالعه نیستند، توضیح داد: با برگزاری و استقرار هیئت‌ مدیره جدید، دبیر انجمن برندهای پوشاک با تمامی اعضا و علاقه‌مندان تماس خواهد گرفت. امیدواریم این طرح گسترده‌ منجر به نتایج جامع‌تر و مفیدتر برای برندهای پوشاک کشور جهت تعامل بهینه با بازار هدف‌شان واقع شود و به عنوان یک سند تصمیم‌ساز هر ساله بهبود پیدا کند و مثمرثمر باشد.

 

واحد خبری مرکزکده

منبع خبر: ایلنا

    برچسب ها:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مرکزکده در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید