به گزارش مرکزکده به نقل از ایلنا:
تغییر مدیریتی در “هپکو” مسیر موفقیت این شرکت را هموار کرد.
تحولی جدید در “هپکو”؛ تغییر مدیریتی گامی به سوی پیشرفت
به گزارش خبرنگار ایلنا، شرکت “هپکو” در سالهای اخیر به عنوان یک بازیگر کلیدی در صنعت و تولید تجهیزات سنگین، با چالشهای فراوانی روبرو شده است، از تغییرات مکرر مدیریتی و مشکلات داخلی شرکت تا ورود ماشینآلات و تجهیزات مشابه از خارج کشور و کشورهای آسیایی همگی مانع از برنامهریزی بلندمدت و استراتژیک مؤثر برای این شرکت شد و “هپکو” را با مشکلات فراوانی مواجه کرد.
اما خوشبختانه با توانایی مدیریت جدید در بهینهسازی هزینهها، کنترل کیفیت تولید و افزایش بهرهوری روز به روز موفقیت “هپکو” در رسیدن به سودآوری مثبت بیشتر شد و پس از انتصاب مدیریت جدید “هپکو”، تلاش زیادی برای بازسازی و بهبود وضعیت مالی و عملیاتی این شرکت صورت گرفت و رویکردهای نوین و استراتژیکی برای حل مشکلات این شرکت در پیش گرفته شد.
بازسازی مدیریت و ارتقاء بهرهوری داخلی یکی از مهمترین اقداماتی بود که حسین قربانی، برای بهبود وضعیت شرکت بکار گرفت، تغییر در ساختار مدیریت و ارتقاء بهرهوری داخلی، اصلاح ساختارهای داخلی، شفافسازی فرآیندهای مدیریتی و تقویت تیمهای تخصصی در بخشهای مختلف از جمله تولید، ارتقاء منابع مالی و افزایش فروش موجب شد تا راندمان شرکت بالا رفته و از تلفات مالی و عملیاتی جلوگیری شود.
تمرکز بر کیفیت و استانداردهای تولید تحت مدیریت ایشان، باعث شد تا “هپکو” تمرکز ویژهای بر افزایش کیفیت محصولات خود داشته باشد.
باعث افتخار است که بهبود کیفیت تولیدات باعث ارتقاء اعتبار برند “هپکو” و جذب سفارشات جدید از سوی مشتریان داخلی و خارجی بویژه در زمینه تولید ماشینآلات راهسازی و معدنی شده است.
گفتنی است؛ در این مدت” هپکو” توانست تا استانداردهای بینالمللی را رعایت کرده و محصولات خود را به بازارهای جدید صادر کند.
پیشرفت در تحقیقات و نوآوریها موجب شد تا “هپکو” توجه بیشتری به تحقیق و توسعه (R&D) داشته باشد . این شرکت با سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه، توانسته است محصولات جدید و بهبود یافتهای را روانه بازار کند. بویژه در زمینه ساخت و تولید ماشینآلات با تکنولوژی پیشرفته و مطابق با استانداردهای بینالمللی، “هپکو” توانست جایگاه خود را در بازارهای رقابتی ارتقاء بخشد.
هر چند تحریمهای بینالمللی و مشکلات مالی کشور بر عملیات و سودآوری “هپکو” غیرقابل انکار است و موجب کاهش واردات قطعات یدکی و مواداولیه و افزایش هزینه تولید شده است، اما مدیرعامل جدید “هپکو” با سفر به کشورهای متعدد با هئیتهای مختلف تجاری ازجمله روسیه و عراق توانست به تبادل تکنولوژی و تقویت صادرات شرکت کمک کند.
لازم به ذکر است؛ افزایش تقاضا برای پروژههای عمرانی و صادرات میتواند بر تقویت موقعیت مالی و سودآوری این شرکت کمک شایانی کند چرا که صادرات تجهیزات به کشورهایی نظیر عراق و کشورهای همسایه میتواند به سودآوری این شرکت کمک کند.
گفتنی است؛ بهبود ساختار مدیریتی این شرکت منجر به افزایش کیفیت در تولید، کاهش هزینهها و توسعه بازارهای صادراتی و عبور از بحرانهای مالی شد و این شرکت را به سوددهی رساند و دور از انتظار نیست که در آیندهای نزدیک این شرکت نهتنها در بازارهای داخلی، بلکه در بازارهای جهانی نیز به عنوان یک رقیب قدرتمند ظاهر شود.
انتهای پیام/
منبع خبر: ایلنا