به گزارش مرکزکده به نقل از ایلنا:
مجتمع کشت و صنعت «روژین تاک» در سال ۱۳۸۰ با سرمایهگذاری بخش خصوصی تاسیس شد و با پشتوانهی قوی مدیریتی به سرعت مراحل طراحی ، خرید، نصب و راه اندازی را پشت سرگذاشت و در سال ۱۳۸۲ به بهره برداری رسید.
تولیدات کشت و صنعت «روژینتاک»، گسترهای متنوع از محصولات غذایی و بستهبندی
به گزارش ایلنا؛ مجتمع کشت و صنعت «روژین تاک» در سال ۱۳۸۰ با سرمایهگذاری بخش خصوصی تاسیس شد و با پشتوانهی قوی مدیریتی به سرعت مراحل طراحی، خرید، نصب و راهاندازی را پشت سر گذاشت و در سال ۱۳۸۲ سرانجام به بهره برداری رسید.
شرکت «روژین تاک» برای اطمینان از تامین درب و قوطی فلزی مورد نیاز محصولات خود، بر آن شد کارخانهی قوطیسازی را نیز احداث کند. مراحل طراحی، خرید و راهاندازی ماشین آلات شامل لاک زنی، چاپ، برش، دوخت قوطی و پرس درِ قوطی، در سال ۹۰ شروع شد و سال ۹۱ مورد بهره برداری قرار گرفت. از جمله ویژگی های خطوط تولید کارخانهی قوطی سازی «روژین تاک»، مجهز بودن آن به فناوری روز دنیا از سوی شرکت سودرونیک سوئیس است.
همچنین شرکت «روژین تاک» به خطوط تولید پریفرم در گرماژهای مختلف به منظور فروش داخلی و صادرات نیز مجهز است. تجهیزات به روز و پیشرفته، همواره از دغدغههای اصلی و همیشگی روژین بوده و هست، چرا که بدون داشتن تجهیزات درست و مناسب قطعا کیفیت عالی و درستی که شرکت در نظر دارد دست یافتنی نخواهد بود.
شایان ذکر است؛ حضور کارشناسان مجرب و خبره در زمینهی تولید ظروف پلاستیکی نظیر پریفرم موجب شد که شرکت «روژین تاک» به توسعهی این واحد و تولید ظروف پلاستیکی با چاپ درون قالب (IML) با ظرفیت بیش از ده میلیون قطعه در سال اقدام کند که در سال ۱۳۹۲ به بهره برداری کامل رسید.
سرانجام، پس از دستیابی به موفقیتهای حاصل شده، این شرکت در سال ۱۳۹۵ انواع سس گوجه فرنگی بدون گلوتن را نیز در دستور کار تولیدات خود قرار داد و به بازار عرضه کرد. گفتنی است درب و بطری سس گوجه فرنگی نیز در قسمت کارخانهی پلاستیک مجموعه تولید می شود.
همچنین شرکت «روژین تاک» در راستای تکمیل سبد محصول، اقدام به تولید انواع سس مایونز، سسهای سالاد و انواع کنسرو کرده و همواره تولید محصول با کیفیت و رضایتمندی مشتریان را سرلوحه کار خود قرار میدهد.
خطوط تولید رب کارخانه به ماشین آلات فرآوری میوه نیز مجهز است و پس از پایان فصل تولید رب گوجه فرنگی، کارخانه توان دریافت روزانه ۵۰۰ تن میوه جهت تبدیل به پوره در بسته بندی اسپتیک را دارد.
این شرکت هم اکنون ۶۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی را تحت پوشش دارد و کشت محصول کشاورزی با بذر کالیفرنیایی و کانادایی به همراه ماشین آلات روز اروپا موجب شده تا محصولات علاوه بر ویسکوزیته و رنگ مناسب، عاری از هرگونه فلزات سنگین بوده و طعم اصلی گوجه فرنگی حفظ شود. ضمناً پروژه کشت و صنعت شرکت، در بخش آموزش، ترویج و کشت گوجه فرنگی به عنوان موفق ترین پروژه آسیا در FAO ثبت گردیده است.
در انتخاب ماشین آلات همواره تلاش بر این بوده است تا با حفظ حداکثر خواص مفید گوجه فرنگی، به ویژه لایکوپن (رنگ دانه قرمز) و سایر آنتی اکسیدانهای موجود، محصولی سالم، خوشرنگ،خوش طعم و عاری از هرگونه فلزات سنگین، تولید و بسته بندی شود.
خط مشیهای شرکت «روژین تاک»
شرکت کشت و صنعت «روژین تاک» با آگاهی از نقش کلیدی خود در صیانت از منابع انرژی، همسو با سیاستهای کلان کشور در راستای توسعهی پایدار با افزایش بهره وری، مصرف بهینه انرژی و کاهش آلودگی های زیست محیطی، تأمین منافع ذینفعان خود و صیانت از سرمایه های ملی که ضامن موفقیت و سودآوری است را سر لوحه کار خود قرار داده است.
خط مشی ایمنی، بهداشت حرفه ای و محیط زیست
شرکت کشت و صنعت روژین تاک علاوه بر تولید رب گوجه فرنگی، گوجه پوست کنده و قطعه قطعه شده، انواع پوره میوه(سیب، آلو، هلو و …)، انواع سس کچاپ و سس های سرد، با تکمیل زنجیره تولید خود در خصوص تولید انواع ظروف، درب، درب پوش و فیلم شرینک پلیمری و قوطی فلزی کنسرو(چاپدار) در دو سایز، قابلیت بسته بندی محصولات خود در انواع بسته بندی اسپتیک، انواع قوطی کنسرو، شیشه و انواع بطری و لفاف پلیمری را دارا است.
ضمن توجه به توسعه کمی و کیفی محصولات خود نسبت به ایمن سازی محیط کار، رعایت اصول ایمنی و بهداشت، حفظ محیط زیست و بهبود مستمر و اثر بخش فعالیت ها معتقد و متعهد است و چشم انداز خود را محیط کاری بدون حادثه، بدون آسیب به افراد و بدون صدمه به محیط زیست و تجهیزات دانسته و بر این اساس اقدام به استقرار سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای ۲۰۱۸:ISO ۴۵۰۰۱ و سیستم مدیریت زیست محیطی ISO ۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ کرده است.
خط مشی کیفیت آزمایشگاه
آزمایشگاه شرکت کشت و صنعت «روژین تاک» با فعالیت در زمینه انجام آزمونهای مرتبط با انواع نمونههای رب گوجه فرنگی در بسته بندی قوطی و اسپتیک و کنسرو گوجه پوست کنده و خرد شده، قوطی سه تکه فلزی چاپ دار و انواع سس کچاپ و سس های سرد، انواع ظروف پلاستیکی، نایلون شرینک بر اساس روشهای استاندارد ملی و بینالمللی، با هدف افزایش سطح کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی و افزایش رضایتمندی مشتریان، نسبت به استقرار استاندارد بین المللی ۱۷۰۲۵:۲۰۱۷ ISO/IEC اقدام کرده است.
برخی از افتخارات کسب شده این شرکت در این سالها در زیر آمده است؛
_واحد نمونه صنایع غذایی سال ۹۹
_کیفیت و ایمنی مواد غذایی۹۲
_صادر کننده نمونه ملی ۹۹
_کنوانسیون جی بی جی
_صنعت سلامت محور ۹۹
_صادر کننده نمونه استانی۹۹
_حامی سلامت ۱۴۰۰
_چهره برتر کارآفرینی
_ تندیس طلایی رعایت حقوق مصرف کنندگان ۹۸
انتهای پیام/
منبع خبر: ایلنا